Mergi direct la conținut »
Primul martor al accidentului din Franța! Vezi ce spune!

De Andreea Ciocanel,

„Nu am văzut-o mult, poate pentru 2, 3 secunde. Zbura la altitudine foarte scăzută, nu știu, poate, 1.500, 2.000 de metri. A fost impresionant, părea în dificultate. Mi-am zis: „nu va trece munții”, dar eu nu am auzit nici un zgomot special „, a explicat Sébastien Giroud.

Un al doilea martor, proprietarul unui camping din regiunea unde a avut loc accidentul, Pierre Polizzi, a relatat că a auzit o serie de zgomote puternice în aer chiar înainte de prăbușirea zborului Germanwings. „Zgomotul pe care l-am auzit a durat mult – cam 8 secunde – iar avionul se mișca mai încet decat unul militar. Apoi 30 de secunde mai târziu a urmat un alt zgomot, care și el a durat mult”
Avionul Airbus A 320-211 s-a prăbușit în Alpii Francezi, în timp ce efectua un zbor din Barcelona spre Duesseldorf. Acesta decolase la 10.00, azi dimineață, iar în jurul orei 11:20 a dispărut de radare. Au fost găsite rămășițe din aeronavă în regiunea Barcelonnette. La bord se aflau 150 de persoane dintre care 144 sunt pasageri, doi piloți și patru stewardeze.Dintre pasageri 45 sunt cetățeni spanioli.  Nu există supraviețuitori. Aeronava cu indicativul #4U9525 s-a prăbușit în regiunea Digne.
 
 

 
 
Close
Close
Închide