MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2017 14:14

Susținătorii nepotului Regelui Mihai I susțin că principele Nicolae va participa la funeraliile Majestății Sale

Distribuie

Pe o pagină de Facebook a susținătorilor nepotului regelui Mihai, Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, se anunță că fostul principe va participa la funeraliile Majestății Sale. Regele Mihai I va fi înmormântat la Curtea de Argeș alături de soția sa, Regina Ana.

Pe pagina de Facebook, Nicolae de Roumanie Medforth Mills – Sustinatorii nepotului Regelui a fost postat un mesaj de condoleanțe la scurt timp după ce s-a anunțat decesul Regelui Mihai I: ”Un doliu care va lăsa România fără lacrimi. Majestate, drum lin!”.

La câteva minute după aceea a fost postat un alt mesaj în care se anunță că ” Nepotul Regelui va participa la funeraliile Majestății Sale”.

Nu se știe dacă anunțul este oficial și dacă a fost confirmat de Nicolae.

Avocatul fostului principe Nicolae a dezvăluit că moartea Regelui Mihai l-a luat prin surprindere pe clientul său. Mai mult, Radu Enache spune că fostul principe a aflat de la el vestea tristă.
Potrivit lui Radu Enache, Nicolae Medforth-Mills va veni cât de curând în România, pentru a participa la funeralii.

„Acum 10 minute am vorbit cu Nicolae. El nu a fost anunţat de nimeni că bunicul lui a decedat. A aflat de la mine. Prima reacţie..a rămas stupefiat că nu a fost anunţat de nimeni din familia regală: de mama lui, de Principesa Margareta. Va participa sigur la funeraliile bunicului său, chiar dacă nu va fi primit alături de familie, el va fi prezent alături de bunicul său”, a declarat avocatul Radu Enache, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Regele Mihai a murit astăzi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Regele Mihai a decedat la reședința sa din Elveția. Majestatea Sa anunțase pe 2 martie 2016 că se retrage din viața publică, după ce recent a fost diagnosticat cu leucemie, urmând ca prerogativele sale să fie preluate de Principesa Margareta.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


Comentarii