Mergi direct la conținut »
Prințul Charles se desparte de Camilla? Cei doi ar fi semnat deja actele de divorț
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Charles se desparte de Camilla? Cei doi ar fi semnat deja actele de divorț

Prințul Charles se desparte de Camilla? Cei doi ar fi semnat deja actele de divorț

Publicația New Idea din Australia a anunțat că mariajul Camillei Parker și al Prințului Charles s-a terminat. O sursă a familiei regale a spus că în timp ce lumea e concentrată pe disputa dintre Kate Middleton și Meghan Markle, în spatele pereților palatului se întâmplă o adevărată dramă. 

Sursa citată spune că prințul „s-a săturat” și că s-a întâlnit deja cu Fiona Shackleton, avocata care l-a ajutat cu divorțul de Prințesa Diana, pentru a semna actele de divorț, potrivit newidea.com.au.

„Se crede că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul. Ei ar fi semnat actele și abia s-au văzut în ultimele luni, în afara zilei de naștere a lui Charles, eveniment la care Camilla a participat la rugămintea Reginei, pentru a evita speculațiile”, a declarat sursa pentru publicația australiană.

În ciuda aparențelor, relația celor doi s-ar fi încheiat acum mai multă vreme. Camilla a fost absentă la multe din angajamente regale de anul trecut, inclusiv la nunta prințesei Eugenie.

Regina Marii Britanii ar fi ordonat staff-ului să păstreze discreția cu privire la acest subiect. Cel puțin până se va liniști scandalul dintre Kate și Meghan.

În anul 2005, într-o ceremonie care a avut loc la Windsor Guildhall, Charles s-a căsătorit cu Camilla. Moștenitorul tronului Marii Britanii a mai fost căsătorit cu Prințesa Diana.


Academia Română se laudă cu un „premiu Nobel” inexistent, acordat lui Eugen Simion! Cum a fost descoperit falsul de niște jurnaliști români


Close
Închide
  Close