Evenimentul a avut loc în Miami, iar cei doi au fost cazați la hotelul South Beach’s 1, unde prețul pentru o noapte de cazare ajunge și la 5.000 de euro.

Meghan Markle a fost introdusă pe scenă de o jurnalistă CBS, iar la rândul său, fosta ducesă de Sussex l-a prezentat pe soțul său, prințul Harry.

Acesta a vorbit despre sănătatea mintală, un subiect pe care l-a abordat de mai multe ori în public. În 2017, el a mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a face față pierderii mamei sle.

„Harry a atins şi subiectul Megxit. A declarat că, deşi a fost o decizie foarte dificilă, nu regretă renunţarea la îndatoririle regale deoarece vrea să-şi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan şi fiul lor Archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Harry și Meghan Markle au anunțat, luna trecută, că se retrag din familia regală britanică, afirmând că își doresc o viață privată. Au plecat în Canada alături de fiul lor, Archie.

În acest timp, au fost multe speculații legate de cum își vor asigura aceștia veniturile. CEO-ul unei firme de relații publice cu sediul în New York a afirmat că cei doi „ar putea deveni cel mai bine plătiți speakeri din industrie”.

Citeşte şi:

Doi români se bat în desene animate cu Disney și Pixar! Elefantul Cici și Little Johny s-au născut la Iași și 240 de milioane de copii îi urmăresc lunar în online

Mesajul unui român care lucrează pe nava aflată în carantină în Japonia: „Atmosfera e foarte stresantă ”

VIDEO | Pacientă suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă la Suceava. Reacția SMURD

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat