De Răzvan Mihalașcu,

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor să restituie suma de 2,4 milioane de lire sterline alocată din banii contribuabililor britanici pentru renovarea Frogmore Cottage care va rămâne reședința lor din Marea Britanie.

Noul acord va intra în vigoare în primăvara acestui an, se arată într-un comunicat al Palatului Buckingham.

Anunțul vine în contextul în care Regina Marii Britanii a purtat discuții luni despre viitorul rol al Prințului Harry și al soției sale, Meghan, având în vedere că aceștia au anunțat că vor să facă un pas în spate ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar.

Regina Marii Britanii a anunțat că este „mulțumită că împreună am identificat o soluție constructivă pentru viitorul nepotului meu și al familiei sale”.

Harry, Meghan and Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei mele.

Comunicatul Reginei Marii Britanii:

„Înțeleg provocările cu care se confruntă ca urmare a verificărilor intense din ultimii doi ani și sunt de acord cu dorința lor de a duce o viață mai independentă”, a precizat Regina.

Palatul Buckingham a anunțat că Ducii de Sussex au înțeles că pasul în spate implică renunțarea la rangul de „seniori” în familia regală și implicit la atribuțiile oficiale militare.

Citeşte şi:

Reacția Palatului Buckingham după ce prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la rangul de “seniori” în familia regală

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși