Mergi direct la conținut »
Prințul Philip, implicat într-un accident rutier. Soțul Reginei Marii Britanii nu a fost rănit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Philip, implicat într-un accident rutier. Soțul Reginei Marii Britanii nu a fost rănit

Prințul Philip, implicat într-un accident rutier. Soțul Reginei Marii Britanii nu a fost rănit

Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier, a transmis Palatul Buckingham. Reprezentanții Casei Regale britanice au transmis că prințul Philip nu a fost rănit, scrie BBC News.

Printul Philip, în vârstă de 97 de ani, nu a fost rănit în accidentul care a avut loc joi, în apropiere de proprietatea reginei Sandringham din Norfolk.

Palatul din Buckingham a transmis că în accidentul rutier a implicat un alt vehicul și poliția a sosit la locul incidentului.

Regina și prințul Philip se află la Sandringham încă de la Crăciun.

Ducele de Edinburgh nu s-a alăturat familiei regale pentru slujba tradițională din ziua de Crăciun. De altfel, el s-a retras din viața public din august 2017.

De la retragerea sa a fost văzut doar de câteva ori alături de Regină la unele evenimente sociale și la slujbele religioase,

În luna aprilie a anului trecut a suferit o operație de înlocuire a șoldului. Intervenția a fost un succes.


Citește și: O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”


 

Close
Închide
  Close