Mergi direct la conținut »
Yahoo Mail funcționează din nou, după o pauză de șapte ore în Europa, inclusiv în România
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Yahoo Mail funcționează din nou, după o pauză de șapte ore în Europa, inclusiv în România

Yahoo Mail a redevenit funcțional după ce, timp de 7 ore, serviciul nu a putut fi accesat de utilizatorii din Europa, inclusiv din România.

UPDATE: Lucrurile au început să reintre în normal în debutul după-amiezii. În jurul orei 13:30 GMT, un nou mesaj pe Twitter publicat de Yahoo! anunţa că „cele mai multe dintre servicii sunt din nou operaţionale”.

„Am fost afectaţi de o problemă tehnică. Ne pare rău şi vă mulţumim pentru răbdarea dumneavoastră”, au transmis reprezentanţii companiei americane, potrivit Agerpres.

În pofida acestei reveniri la normalitate, utilizatorii nu şi-au ascuns frustrarea, în special pe Twitter, folosind hashtagul #YahooMail.

„Se pare că acum funcţionează, dar am o pauză de 7 ore fără e-mailuri… iar asta nu e bine deloc! Vor apărea în cele din urmă acele e-mailuri?”, s-a întrebat utilizatorul Mark Bone din Bristol (oraş din sud-vestul Angliei), la fel ca mulţi alţi internauţi.


Yahoo! s-a confruntat cu mai multe probleme care afectează și serviciul Yahoo Mail. Printre țările în care au fost semnalate probleme cu Yahoo Mail se numără și România.

”S-ar putea să nu puteţi accesa unele dintre serviciile noastre, inclusiv de e-mail. Principala noastră prioritate este rezolvarea problemei”, a transmis serviciul de relaţii cu clienţii al Yahoo! printr-un mesaj publicat pe Twitter.

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

Problemele au fost semnalate de la primele ore ale dimineții de joi și nici până la această oră nu au fost remediate.

Harta țărilor afectate de problemele cu Yahoo Mail

Site-ul de monitorizare downdetector.com a publicat o harta care arată care sunt țările în care Yahoo Mail este nefuncțional. Printre ele se află și România.

Probleme Yahoo Mail - hartă Europa + România
Probleme cu Yahoo Mail. Harta țărilor afectate

Cele mai mai probleme au fost semnalate în Europa, însă și utilizatori din India, Indonesia, dar și în SUA au reclamat că nu pot utiliza serviciul Yahoo Mail.

Probleme Yahoo Mail - hartă

Yahoo! este un portal web, deținut de Verizon Communications cu sediul în Sunnyvale, California și cunoscut mai ales pentru, motorul de căutare Yahoo Search.

Serviciul Yahoo Messenger a fost închis pe 17 iulie 2018, după ce programul de chat a pierdut cursa în fața rivalilor ca WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Slack sau WeChat.

Close
Închide
  Close