MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2016 23:34

”Profesorul gunoier” umilește copiii «Domnul profesor este supărat că elevii iau burse!»

Distribuie

Părinții elevilor de la școala generală nr. 66 din sectorul 2 al Capitalei, care îl acuză pe ”profesorul gunoier” de desen că le terorizează copii, sunt hotărâți să-i facă plângere cadrului didactic la Inspectoratul Școlar. Și asta pentru că, pe lângă fapul că le strică intenționat mediiile, dându-le note mici copiilor care primesc bursă de merit,  profesorul Relu Mărășteanu îi jignește și umilește totodată în fața colegilor de clasă.   

Alex a terminat clasa a VI- a cu media 9,65 pentru care a luat mențiune. Este un copil cuminte, care învață bine la majoritatea materiilor – mărturie stă chiar media de la final de an școlar, participă la olimpiade și este bursier, la fel ca peste 80% dintre colegii săi. Pe lângă multe alte probleme pe care le are cu elevii, profesorul este extrem de ofuscat din cauza acestui lucru, potrivit părinților lui Alex, care au auzit asta chiar din gura cadrului didactic.

tatăl lui Alex

'Domnul profesor este supărat că elevii câștigă acești bani mult prea ușor față de dânsul, care muncește din greu pentru ei. Ne-a spus-o chiar și nouă, în față, când am mers la conciliere la doamna Director', îți începe povestire tatăl lui Alex. Acesta declară că, nu de puține ori, fiul său refuza să plece la școală știind că are desen și că va fi nevoit să dea ochii cu profesorul Mărășteanu, care îl jignea în fața colegilor, a vrut să-i scadă nota la purtare fără motiv sau i-a dat notă mica pentru că a desenat copacii verzi în luna decembrie.

'Profesorul gunoier' rudă cu directorul școlii?

În ziua în care s-au dus la conciliere, părinții băiatului au rămas șocați. 'Nu am avut cu cine să ne înțelegem. Noi eram revoltați din cauza că dl. profesor i-a dat nota 5 lui Alex pe o planșă bine lucrată. A făcut-o intenționat, e clar. Însă nu a recunoscut nici în ruptul capului. Ne-a spus că îi pare rău că nu trăim în Norvegia ca să ne ia statul copiii la toți.

Ba mai mult decât atât, când i-am explicat, metaforic, că le taie aripile acestot elevi, dânsul ne-a spus: «E adevărat!… dar îmi pare rău că nu am o drujbă să o fac»', declară tatăl lui Alexandru. Părinții revoltați spun că de când cu scandalul cu profesorul de desen și d-na Director a început să 'împartă' note mici fără motiv. Prin școală circulă un zvon conform căruia cei doi ar avea un grad de rudenie.

'Poate că este normal să iei apărarae unui coleg, dar doar atunci când are dreptate. Ori problema profesorului de desen este cunoscută de ani de zile și nimeni nu a luat nici o măsură. A terorizat generații întregi și o face în continuare', a conchis părintele.

În urmă cu doar câteva săptămâni, profesorul Relu Mărășteanu, a fost surprins căutând, dezbrăcat, prin gunoaie. Elevii spun că și la școală are un obicei, dar nu de a căuta în gunoaie, ci de a le lua copiilor laptele și cornul oferite de stat. 'Nici măcar nu le mai împarte. Le pune într-o cutie pe toate și pleacă cu ele', ne-a mărturisit un elev.

Citește și: EXCLUSIV. Scandal într-o școală din București. 'Profesorul gunoier' terorizează elevii

Citește mai multe despre Anul școlar, coleg scoala generala și elevi pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii