Mergi direct la conținut »
Profețiile lui Nostradamus pentru 2019: Izbucnește Al Treilea Război Mondial și Pământul va fi lovit de un asteroid care va provoca un dezastru uriaș
Ştiri Libertatea > Ştiri > Profețiile lui Nostradamus pentru 2019: Izbucnește Al Treilea Război Mondial și Pământul va fi lovit de un asteroid care va provoca un dezastru uriaș

Profețiile lui Nostradamus pentru 2019: Izbucnește Al Treilea Război Mondial și Pământul va fi lovit de un asteroid care va provoca un dezastru uriaș

Fizicianul francez Michel de Nostradamus este cel mai cunoscut prezicător din istorie. Deși catrenele lui sunt scrise într-un cod indescifrabil, prezicerile lui s-au îndeplinit, potrivit unora, în proporție de 70%.

De Ana Hațeg,

Pentru anul 2019, la fel ca pentru toți ceilalți, Nostradamus anunță războaie, dezastre și tragedii.

Iată câteva dintre prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

  1. Va izbucni Al Treilea Război Mondial

Izbucnirea unui conflict major la scară globală ar fi menționată într-un catren scris în 1555.

Adepții teoriilor conspirației cred că mențiunea ”Estul va slăbi Vestul” face referire la un război între SUA și Coreea de Nord sau SUA și Rusia.

  1. Impactul unui asteroid va decima omenirea

După ce moartea și groaza de după războiul mondial va îngrozi planeta, omenirea ar urma să fie decimată de impactul cu un asteroid major.

Potrivit conspiraționiștilor, cataclismul va coincide cu războiul nuclear și dezastrele naturale. Interpretarea unui cvartet al lui Nostradamus spune că „Un moment de mare violență va coincide cu apariția unei comete pe cer. Terorismul nuclear și catastrofele naturale ne vor distruge planeta”.

  1. Schimbările climatice vor remodela suprafața planetei

Creșterea temperaturilor, topirea ghețurilor și uraganele majore vor continua să afecteze planeta pe parcursul anului 2019.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Nostradamus ar fi avertizat: „Vom vedea apa care se ridică și pământul va cădea sub ea”.

Efectele dăunătoare ale schimbărilor climatice vor conduce apoi la mai multe războaie și conflicte, deoarece oamenii se vor lupta pentru resurse și va urma o migrație în masă.

  1. Oamenii vor începe să vorbească cu animalele

Potrivit unor interpretări de pe canale de YouTube ținute de adepți ai teoriilor conspirației, Nostradamus a prezis că animalele și oamenii se vor lega într-un mod incredibil în viitor și vor ajunge să vorbească unii cu alții.

„El a susținut că oamenii vor fi mai apropiați de animale decât de semenii lor. Porcii vor deveni frați omului”, susțin conspirationistii.

Nostradamus a făcut profeţii corecte despre domnia lui Napoleon, Al Doilea Război Mondial, Hitler, asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy şi chiar despre aselenizare. Iată care au fost prezicerile lui Nostradamus pentru anul 2018

Close
Închide
  Close