De Ana Hațeg,

În cursul zilei de vineri, 15 noiembrie, temperaturile scad simțitor la nivelul întregii țări.

Sunt așteptate ploi în a doua parte a nopții și cu o probabilitate mai mare în estul, nordul și sudul țării.

Valorile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime pot ajunge la -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe litoral și în Banat, minimele vor fi de 13 grade.

Vântul va sufla cu putere pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 65…75 km/h, dar și în Banat, trecător și pe arii restrânse de peste 45…55 km/h.

În București, vremea va fi una închisă și se va semnala ceață densă.

Temperaturile maxime scad dar rămân peste normalul acestei perioade. Astfel, valorile termice maxime de vineri se vor încadra între 18 și 19 grade C, iar cele minime între 5 și 9 grade C.

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri