De Bobi Neacșu,

Vremea va continua să se încălzească și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul și estul țării, unde mai ales în a doua parte a zilei și noaptea pe arii restrânse va ploua slab.

Spre sfârșitul intervalului, la altitudini mari, în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească ușor și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 18-19 grade Celsius, iar cea minimă de 7-8 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, arată stirimeteo.

Citeşte şi:

Sfaturi pentru a face față stresului și anxietății provocate de coronavirus: „Avem nevoie unii de alții și ne putem ajuta vorbind în perioada asta”

De ce este criza coronavirus deosebit de severă în Italia – țara unde s-au înregistrat cele mai multe decese din cauza COVID-19

UE vrea să taie rezoluția pe Netflix pe perioada epidemiei de coronavirus: „Trebuie să luăm măsuri pentru buna funcționare a internetului”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite