Ploaie, lapoviță și ninsoare în regiunile din nordul, centrul și sudul țării

În regiunile din nord, nord-est şi centru ziua se vor semnala precipitații locale sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, în timp ce noaptea vor fi predominant ninsori.

În restul teritoriului, pe parcursul zilei va ploua pe suprafeţe mici, dar începând de seara precipitaţiile se vor extinde ca arie, în special în regiunile sudice, iar treptat ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Local precipitaţiile vor fi mai însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. La munte va ninge, temporar viscolit la altitudini mari, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, la început în vest şi sud-vest, apoi în regiunile sud-estice şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei şi 14 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -6 și 3 grade.

De diseară, ninge și în Capitală

În Bucuresti, vremea se va răci accentuat și va fi în general închisă. Spre seară şi la începutul nopţii va ploua, apoi vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă neuniform de 1…3 cm. Vântul va sufla moderat, iar temporar, în a doua parte a intervalului, va avea intensificări cu rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Începând de ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări pentru următoare perioadă. Vremea rea continuă până pe 25 martie. Detalii, în materialele recomandate.

Citeşte şi:

Vremea se schimbă radical. Vin ninsorile în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea se strică în București în zilele următoare. Sunt așteptate ninsori și viscol

Iarna se întoarce în toiul primăverii. Cod galben de ninsori și viscol în jumătate de țară

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare