De Cristian Anton,

La nivelul întregii țări, temperaturile se vor situa peste media înregistrată până acum, vremea fiind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă.

Este o atmosferă primăvăratică în România, se poate spune, dar asta nu înseamnă că iarna nu-și va intra în drepturi la finalul acestei perioade.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în nord-vestul teritoriului și în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest catitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Totodată, vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între -2 și 12 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, ziua de luni vine cu vești foarte bune, întrucât cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie, chiar dacă vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între -3 și 6 grade Celsius. În plus, umiditatea va urca până la pragul de 96%.

Citeşte şi:

Statistici alarmante: România are cele mai multe cazuri noi de rujeolă din UE. Pediatrul Mihai Craiu de la INSMC: ”Așteptăm al 65-lea deces. Cronica unei morți anunțate”

Alte obstacole în calea medicilor care vor să lucreze în România. Un chirurg român pregătit în Franța și Belgia așteaptă de un an și jumătate să-i fie recunoscute studiile!

De trei luni, o fată stă în cort la marginea pădurii, în Șcheii Brașovului, într-o zonă unde coboară frecvent urși și mistreți

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială