Mergi direct la conținut »
PROGNOZA METEO | De când se întoarce canicula

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivt acesteia, vremea va deveni din nou caniculare în mai multe regiuni din țară, începând de luni.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, dar va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, izolat caniculară în Lunca Dunării, unde se va resimţi disconfort termic, după-amiază. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în zona montană, unde doar cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 25 și 35 de grade şi minime între 12 și 21 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 8…9 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jur de 32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menţine călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Close
Închide
  Close