MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 17:39

Prognoza meteo de weekend. Vremea va fi frumoasă în toată țara, pe 13 și 14 octombrie

Distribuie

Vremea va rămâne frumoasă în mai multe zone din țară și în acest weekend. Temperaturile vor ajunge până la 25 de grade. Cald va fi şi în Capitală, unde se vor înregistra maxime de 21 de grade în weekend.

La noapte, cerul va fi variabil în Moldova și în Dobrogea și senin în celelalte regiuni. Vântul va fi moderat pe litoral, în sudul Banatului și în zona Carpaților de Curbură și va sufla slab în restul țării. Temperaturile minime, în marea lor majoritate peste cele obișnuite la această dată, se vor încadra între 4 și 15 grade; valori mai mici vor fi doar în depresiuni, până în jurul a 0 grade în estul Transilvaniei. În zonele depresionare izolat se va semnala ceață.

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cursul zilei, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 25 de grade in Maramures. Cerul va avea înnorări trecătoare în Oltenia, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sudul Banatului, în Dobrogea și în Muntenia îndeosebi în prima parte a intervalului, scrie România tv. Vremea va fi frumoasă și caldă în cursul zilei și în Capitală Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab seara și noaptea. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, astfel că cerul va fi mai mult senin și vor fi temperaturi maxime cuprinse între 17 grade pe litoral şi in estul Transilvaniei și 25 de grade. În vest Vântul va avea intensificări în sudul Banatului – unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h și îndeosebi ziua și la cote mai reduse în Muntenia, în Dobrogea și în zona montană înaltă, iar în rest va fi slab și moderat.

În Capitală,vremea se va menține frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și slab în orele nopții. Temperatura maximă va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

Citește și

Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman, critică Libertatea în cazul celor două țigări de marijuana ale lui Claudiu Popa și Emmei Zeicescu

 

Citește mai multe despre Prognoza meteo și weekend pe Libertatea.

Comentarii