De Livia Lixandru,

Ziua de astăzi va fi anormal de rece, cu temperaturi maxime între 14 grade Celsius în depresiuni și 22 de grade Celsius în sudul țării.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor rămâne scăzute până vineri, 20 septembrie. La finalul lunii, în perioada 23-30 septembrie, temperaturile se vor mai stabiliza.

În Banat, temperatura aerului va scădea semnificativ, de la medii ale valorilor termice diurne de 28 de grade în prima zi a intervalului, până spre 18 grade în data de 20 septembrie.  Media temperaturilor minime va fi de 14 grade în primele două nopți, apoi se va produce o scădere până în data de 22 septembrie spre medii de 5…6 grade.

În Crișana, temperatura crește treptat până în 26 septembrie, valoare ce se va menține până la sfârșitul lunii. Media minimelor termice va fi în prima zi de 14 grade, apoi va scădea treptat până în jurul a 4 grade în dimineața zilei de 21 septembrie. Ulterior acestei date temperatura aerului va fi în creștere, spre medii regionale ale minimelor termice de 12 grade.

În Transilvania, vremea caldă de la începutul intervalului va intra într-un proces de răcire, astfel încât media maximelor va scădea treptat, de la 25 de grade în prima zi până în jurul valorii de 15 grade în data de 21 septembrie, apoi va urma o creștere treptată până în 25 septembrie, când se va ajunge la o medie diurnă de 24 de grade, potrivit Meteo România.

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

În Maramureș, vremea va fi caldă în prima zi a intervalului, apoi se va răci, astfel încât media maximelor va scădea de la 25 de grade până la 15…16 grade în jurul datei de 21 septembrie. Următoarele zile, temperatura aerului va crește treptat și se estimează a se înregistra până la sfârșitul intervalului medii ale maximelor cuprinse între 21 și 24 de grade.

În Moldova, în următoarele patru zile va urma o răcire notabilă, astfel că media maximelor termice va ajunge la valori de 16…17 grade, în jurul datei de 21 septembrie. După acest interval, tendința va fi de încălzire treptată, până la o medie regională a valorilor maxime de 21…25 de grade.

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi
Recomandări

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi

În Dobrogea, până spre sfârșitul intervalului de prognoză, temperatura aerului va crește treptat, în medie, spre 23 de grade. Pe timpul nopții minimele vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere, de la 16 grade în primele două nopți, până spre 9 grade în data de 22 septembrie, însă ulterior temperatura aerului va crește din nou, spre 14 grade, în medie regională.

În Muntenia, vremea  s-a răcit brusc pe 19 septembrie, însă temperatura aerului va crește din nou și, până la sfârșitul intervalului, media regională a maximelor va fi cuprinsă între 22 și 27 de grade. Valorile minime vor marca o scădere, de la 13…14 grade în primele două nopți, până la o medie de 6 grade, în data de 22 septembrie. Apoi tendința va fi de creștere ușoară, spre 12 grade, în medie regională.

În Oltenia, în primele două zile de prognoză vremea va fi caldă pentru această perioadă, dar se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 30 de grade, până spre 20 de grade în intervalul 18 – 21 septembrie. Apoi această medie va fi apoi în creștere, cu maxime de până la 26 de grade la sfârșitul intervalului. Minimele vor fi de 13…14 grade în primele două nopți, până spre 6 grade în jurul datei de 22 septembrie, însă ulterior temperatura aerului va crește din nou.

Citeşte şi:

Un hoț cu antecedente a fost prins cu ajutorul a două fetițe!

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Darie, depus la Teatrul Bulandra. Când va fi înmormântat regizorul

Un individ din Vaslui a primit doi ani de închisoare pentru că a violat o femeie în prezența unei minore

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize