Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Frig, ninsori şi temperaturi scăzute
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Frig, ninsori şi temperaturi scăzute

Vremea se va răci accentuat în mai multe zone din țară. În noaptea de miercuri spre joi,  vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a ţării, unde local se vor semnala precipitaţii, slabe cantitativ. La munte vor predomina ninsorile.

Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele deluroase şi montane, predominant ninsori în Maramureş şi în Transilvania şi mixte în Moldova, favorizând izolat depunerile de polei. Temperaturile minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor situa între -4 şi 2 grade. Izolat, în vestul şi sudul teritoriului, spre dimineaţă se va semnala ceaţă, precizează ANM.

Pe arii restrânse în Moldova şi Transilvania, precum şi la munte, trecător, vor fi condiţii de polei.  Vântul va avea intensificări la munte, la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada, iar la cote mai reduse şi în est şi sud-vest, potrivit Observator.tv. Prognoza meteo anunţă că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -4 şi 3 grade.

Citește și

Cum arată masa de Crăciun la vegetarieni. Monica Davidescu: „Avem curcan și porc pentru musafiri!”

 

Close
Închide
  Close