MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 21:56

Prognoza meteo pe 9 septembrie. Se anunţă răcire a vremii și ploi

Distribuie

 Prognoza meteo pe 9 septembrie. ANM  anunță temperaturi mai scăzute și ploi în jumătatea estică în special. În București vor fi 27 de grade. ANM prognozează o temperatură maximă în Capitală de 27 de grade și o minimă de 13 – 14 grade.

Duminică, vremea va fi mai rece în mare parte a țării, în special în Moldova și Carpații Orientali, unde cerul va fi noros și va ploua local în cursul zilei. În restul României vor fi temperaturi normale pentru această perioadă, dar cu valori mai mici față de sâmbătă. După-amiaza și seara cerul se va înnora și vor apărea condiții de ploaie pe arii restrânse din Muntenia, Dobogea și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în estul țării.

Maximele zilei pornesc de la 17 grade în nordul Moldovei, până la 30 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei. Temperaturile minime vor fi între 7 – 16 grade. Presiunea atmosferică rămâne constantă, doar cu o ușoară creștere în regiunile intracarpatice. La mare, vremea se răcorește și devine instabilă. Prognoza meteo  anunță condiții de ploaie și pe litoral după-amiaza și seara. Maximele vor fi de 22 – 23 de grade, iar minimele de 15 – 16 grade. Apa mării va avea o temperatură de 21 – 25 de grade Celsius. La munte, vremea se răcește ușor în regiunile montane, mai accentuat însă în Orientali, unde va ploua posibil pe toată durata zilei.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

 

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii