De Ciprian Iana,

Vineri, 13 martie, va fi o zi senină, lipsită de nori. Se așteaptă temperaturii medii în toată țara, cu maxime cuprinse între 13 și 23 grade, notează ANM.

Cum va fi vremea în București vineri 13 martie

În București, ziua de vineri, 13 martie, va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață până la orele serii. Nu sunt prognozate ploi în această zi și se așteaptă ca temperatura să ajungă la un maxim de 23 de grade, în intervalul 14:00 – 17:00.

Prognoza meteo în țară

În restul țării vor fi înregistrate temperaturi predominant plăcute. Astfel, în zona montană vor fi temperaturi cuprinse între 6 și 9 grade.

În stațiuni precum Brașov, Predeal vor fi 8 grade, în timp ce în Bușteni, Azuga și Gura Humorului vor fi 9. Minima zilei va fi în Miercurea Ciuc, unde se vor înregistra doar 6 grade Celsius.

În regiunile din nord și nord-vest, dar și în extremitatea de vest a țării, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse.

La munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare, ziua în nordul Carpaților Orientali și la altitudini mari în Munții Apuseni, apoi și în masivele înalte din restul zonei montane.

Pe litoralul românesc se vor înregistra temperaturi crescute. În Constanța, cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, șansele de ploaie fiind foarte scăzute. Spre seară, temperaturile vor fi la fel de crescute, maxima zilei ajungând la 14 grade Celsius.

Citeşte şi:

În timp ce guvernele se succed în plină criză de coronavirus, directorii de spital nu știu de unde vor achita salariile: „Nu se mai poate continua așa!”

La Obor, COVID-19 e alintat „Cove” și se tratează cu mici, cu urzici și cu lâmâi grecești

4 luni pauză de judecată după 3 ani. Procesul lui Secureanu a avut termen în ianuarie, următorul va fi în mai din cauza grevelor și coronavirusului

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați