Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 31 octombrie. Temperaturile cresc simțitor
Ştiri Libertatea > Ştiri

Prognoza meteo pentru 31 octombrie. Temperaturile cresc simțitor

Vremea rămâne în continuare mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Miercuri, 31 octombrie, temperaturile vor ajunge la 27 de grade. Prognoza meteo estimează că acest val de aer tropical va persista și la începutul lui noiembrie.

În vestul, nord-vestul şi centrul ţării vor fi înnorări tempoare şi izolat va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, exceptând a doua parte a nopţii, când pe arii restrânse vor fi nori joşi sau ceaţă, posibil asociată trecător cu burniţă.

Temperaturile maxime prognozate de ANM se vor încadra între 17…18 grade pe litoral şi 27 de grade în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între 8 şi 14 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va creşte, potrivit Observator.tv.

Și în Capitală, vremea va fi caracterizată în continuare de valori mult mai ridicate decât cele normale datei, transmite prognoza meteo. Cerul va fi variabil, cu nori joşi sau ceaţă îndeosebi noaptea, când posibil vor fi asociate cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade. Presiunea atmosferica va creşte.


Citește și:

3 ANI DE LA INCENDIUL DIN COLECTIV | Zeci de operații. Sute de ore de kinetoterapie. Milioane de speranțe… Cea mai mare temere a Adinei, supraviețuitoare a incendiului din Colectiv: “Durerea mea e că se poate întâmpla din nou”

Close
Închide
  Close