Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 8 octombrie. Vremea rămâne deosebit de rece
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prognoza meteo pentru 8 octombrie. Vremea rămâne deosebit de rece

Vremea va fi deosebit de rece marți, 8 octombrie. Temperaturile vor fi cuprinse între 9 și 17 grade Celsius, în centrul țării și estul țării sunt șanse să plouă, iar vântul va sufla cu putere pe litoral.

De Răzvan Mihalașcu,

Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece care este valabilă până marți dimineața, la ora 10, relatează Mediafax.

Vremea în București

În Capitală, vremea se anunță a fi rece marți, cu cer variabil și vânt moderat. Astăzi vor fi 14 grade, iar temperatura minimă nu va trece de pragul de 4 grade Celsius.

În schimb, vremea se încălzește de mâine, când temperaturile vor ajunge la cele normale pentru luna octombrie. Miercuri, temperatura maximă va ajunge la 20 de grade Celsius.

Joi vor fi condiții de ploi slabe, iar vântul va sufla ușor.

Prognoza meteo pentru 8 octombrie. Zonele în care vor fi temperaturi foarte scăzute, ceață și brumă

Potrivit meteorologilor, cerul va fi variabil, mai mult senin în majoritatea regiunilor țării. Minimele vor fi cuprinse între -2 și 8 grade.

-8 grade Celsius se vor înregistra în estul Transilvaniei, în timpul nopții. La câmpie se va produce ceaţă, iar în centru şi la deal se va produce brumă, notează sursa citată.

Vremea la munte

În Carpații Orientali și Meridionali va ninge, așa că la altitudine se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va sufla cu putere și va spulbera zăpada.

Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
Recomandări
Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
 

Meteorologii spun că vor fi ploi și lapoviță în zonele montane din Moldova și Transilvania.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, în timp ce minimele vor ajunge la -7 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru zilele următoare

De miercuri, vremea devine mai caldă în toată țara. Temperatura maximă va ajunge la 22 de grade Celsius, iar minima va fi de -6 grade în Transilvania.

Potrivit ANM, în vestul și nordul țării sunt posibile ploi slabe. De joi, vremea se răcește ușor în regiunile intracarpatice și se încălzește în rest.

Va ploua în vestul și nord-vestul țării, iar noaptea în sudul țării. La munte, vântul va sufla cu putere, iar dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Close
Închide
  Close