Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru luni, 2 septembrie. Temperaturi de vară în a doua zi de toamnă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo pentru luni, 2 septembrie. Temperaturi de vară în a doua zi de toamnă

Prognoza meteo pentru luni, 2 septembrie. Temperaturi de vară în a doua zi de toamnă

Luni, 2 septembrie, se poate spune că toamna a venit doar cu numele, pentru că temperaturile de vară se regăsesc în continuare în toate regiunile țării. Puține precipitații vor apărea luni, astfel că se așteaptă vreme frumoasă în toată România. Temperaturile vor urca până la 35 de grade în zonele de șes, la fel ca într-o zi obișnuită de vară.

De Mihai Niculescu,

Căldura se va resimți în cea mai mare parte a țării, iar vremea va fi izolat caniculară în regiunile sudice. Cerul va fi variabil și doar izolat, în zona de munte, după-amiaza și seara vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 35 de grade în zonele de câmpie, mai ales din sudul țării, iar cele minime se vor situa între 8 grade și 22 de grade, potrivit ANM.

La București, vremea se va menține călduroasă, caniculară la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade”

Close
Închide
  Close