De Răzvan Mihalașcu,

La noapte, cerul va fi variabil, iar în estul țării se va produce izolat ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade Celsius, însă, în Transilvania, acestea vor coborî până la 0 grade. În această zonă sunt și condiții de brumă, notează Mediafax.

Cum va fi vremea în București, vineri, 18 octombrie

Vremea în București va fi mai caldă decât normalul perioadei în următoarele trei zile. Meteorologii spun că dimineața și seara sunt condiții de ceață. Cerul va fi senin pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab. Duminică, temperaturile maxime vor ajunge la 25 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 8 și 10 grade.

Zile cu vreme foarte caldă, în toată țara

La sfârșitul acestei săptămâni, temperaturile maxime vor ajunge la 27 de grade Celsius în vestul țării. Ceața își va face apariția dimineața și pe parcursul nopților în Muntenia, Moldova și în Dobrogea. Potrivit meteorologilor, vor fi nopți răcoroase în Transilvania, unde se vor înregistra 1 grad Celsius. În schimb, în restul teritoriului, temperaturile nocturne vor fi cuprinse între 5 și 16 grade, conform sursei citate.

Vreme frumoasă la munte

În zonele montane, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Meteorologii spun că sunt condiții de ceață dimineața, precum și pe parcursul zilei. Valorile termice se vor situa între 12 și 22 de grade în timpul zilei și între 0 și 7 grade noaptea.

Citeşte şi:

Prognoza meteo pentru perioada 7-20 octombrie. Vremea se încălzește ușor

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri