MENIU CAUTĂ
04 Aug. 2018 10:45

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august. Meteorologii anunță temperaturi de peste 30 de grade!

Distribuie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august 2018. Meteorologii anunță temperaturi de peste 30 de grade, acesta fiind primul weekend călduros după o lună de ploi.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august 2018 indică o vreme frumoasă, cu temperaturi care vor depăși 30 de grade Celsius. Izolat, vor fi până la 35 de grade Celsius. În Capitală şi pe litoral, vremea va fi călduroasă, iar la munte, izolat, va ploua.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august 2018 în țară

„Încă de vineri, asistăm la o ameliorare semnificativă a vremii sub aspectul instabilităţii atmosferice, dar şi a intensităţii ploilor. Practic doar pe arii restrânse, în regiunile de Sud şi la munte, sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. (…) În weekend, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură vor fi ridicate în toate regiunile. Vorbim de temperaturi care vor depăşi 30 de grade în toate zonele. În Câmpia de Vest sunt aşteptate cele mai ridicate valori de temperatură, de la 33 până la 34 grade Celsius, iar în puncte izolate posibil să atingă şi 35 de grade Celsius în orele amiezii. (…) Nu putem spune că vom avea caniculă”, a declarat Oana Catrina, meteorolog de serviciu în cadrul ANM, potrivit Mediafax.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august 2018 pe litoral

„În zona litoralului vremea va fi splendidă, cerul va fi variabil. Nu sunt şanse de apariţie a ploilor. Vor fi 29-30 de grade, iar în apă 25-27 de grade Celsius. (…) La munte, în special în orele după amiezii, înnorările se vor accentua, însă doar pe arii restrânse sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. (…) Se vor înregistra maxime cuprinse între 26 şi 30 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade”, informează meteorologul.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 august 2018 în București

„În Capitală ne aşteaptă o vreme frumoasă, dar călduroasă. Sâmbătă cerul va fi variabil şi senin, în timpul nopţii. Vântul va sufla până la moderat, iar în orele amiezii mercurul din termometre va urca spre 31-32 grade Celsius, în timp ce pe parcursul nopţii va coborî spre 18 grade”, informează reprezentantul ANM.


CITEȘTE ȘI: 

DOCUMENTE DIN INTERIOR: Guvernul ascunde proporțiile pestei porcine, harta Comisiei Europene cu evoluția focarelor înroșește tot mai mult din țară!

REPORTAJ/ Țara plânge, Guvernul minte, porcii mor! România abator (VIDEO)


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre Prognoza meteo și Vremea pe Libertatea.

Comentarii