Mergi direct la conținut »
Proprietarii terenului unde a murit lăutarul Bogdan Chirosca, bătuţi de indivizi mascaţi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Proprietarii terenului unde a murit lăutarul Bogdan Chirosca, bătuţi de indivizi mascaţi

Proprietarii terenului unde a murit lăutarul Bogdan Chirosca, bătuţi de indivizi mascaţi

Incident grav după moartea artistului Bogdan Chirosca din Iași. Aproape de miezul nopţii, în casa familiei care deţine terenul unde a murit acesta, au intrat trei indivizi cu cagule pe feţe care l-au bătut pe proprietar şi soţia acestuia. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, fiind nevoie, de asemenea, şi de intervenţia unui echipaj medical.

Bogdan Chirosca, un cunoscut solist din Iași, a murit aproape decapitat, în timp ce mergea cu ATV-ul, după ce a luat în plin un lanț care delimita un drum privat. La scurt timp, după ce au plecat poliția și criminaliştii, peste proprietarii terenului unde a avut loc tragedia, au dat buzna mai mulţi indivizi mascaţi, potrivit Observator.tv.

Solistul, în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut viața, joi, în urma accidentului care a avut loc pe strada Fundac Bucium din Iași. Zeci de prieteni de-ai bărbatului au ajuns la locul incidentului după ce au aflat că Bogdan Chiroșcă a murit.


Citește și

VIDEO/ Teodora Mareș și Adrian Păduraru au jucat aproape gratis în „Coborâm la prima”. Acțiunea are loc după incendiul din Colectiv

Close
Închide
  Close