De Mihai Niculescu,

Prețurile acțiunilor Amazon au scăzut la tranzacționarea pe bursele din New York, după ce ținta de profit a companiei pentru semestrul al doilea nu a fost atinsă, relatează Business Insider. La acest moment prețul per acțiune Amazon era de 1.671,56 dolari.

Indicele miliardarilor Bloomberg, pe baza cărora se estimează averea celor mai bogați oameni ai planetei, este actualizat la sfârșitul fiecărei săptămâni, iar după ce asta se va întâmpla, este posibil ca Bezos să nu mai fie cel mai bogat om de pe planetă, arată sursa citată.

Bezos deține 57.657.362 acțiuni Amazon, conform celei mai recente înregistrări SEC- instituția care reglementează piața de valori din SUA.

Așadar, dacă fiecare acțiune se tranzacționează cu 1.671,56 dolari, acțiunile Amazon al lui Bezos au o valoare de aproximativ 96 de miliarde de dolari.

Înainte de scăderea prețului acțiunilor Amazon, joi, stocul de acțiuni al lui Bezos era evaluat la aproximativ 102 miliarde de dolari.

Prin urmare, averea fondatorului Amazon, care se ridica la 111 miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires, a scăzut cu aproximativ 6 miliarde de dolari, la 105 miliarde USD.

Dacă acțiunile Amazon nu-și revin, Bezos va ceda locul fruntaș în topul miliardarilor către Bill Gates, care are o avere în valoare de 107 miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires Index.

Bezos a deținut titlul de cea mai bogată persoană din lume încă din octombrie 2017, când averea sa a depășit-o pe cea a lui Gates.

Citeşte şi:

O țară din ce în ce mai tristă, din ce în ce mai lipsită de umor

În mijlocul dezorganizării generale, Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”!

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă