MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 11:50

Proprietarul unui magazin online din China a bătut o clientă care l-a reclamat. Bărbatul a călătorit o zi și o noapte ca să se răzbune

Distribuie

Proprietarul unui magazin online din China a bătut o clientă dintr-un motiv uluitor. Femeia a depus o reclamație deoarece nu primise hainele comandate, iar asta a stârnit furia vânzătorului care a pus la cale un plan ca să răzbune. Omul a străbătut peste 800 de kilometri, din estul în sudul țării, ca s-o snopească în bătaie.

Întreg scandalul a pornit, după ce Xiao Die, o femeie din China, a depus o plângere pe un site de cumpărături. Era nemulțumită că hainele pe care le cumpărase cu aproape 300 yuani (aproape 180 de lei) nu fuseseră livrate de comerciant în termen de trei zile, notează Daily Mail.

Revoltat pentru că a fost reclamat, proprietarul magazinului online a călătorit peste 800 de kilometri până în Zhengzhou, un oraș din provincia Henan, ca să se răzbune.

Bărbatul și-a dat întâlnit la un punct de livrare, sub pretextul de a-i da femeii marfa. Atunci, a început să o lovească pe femeie care a căzut la pământ sub o ploaie de pumni și picioare. Un martor a văzut violențele, însă nu a oprit atacul.

Bătaia a avut loc pe 27 decembrie și a fost surprinsă în imagini de camerele de supraveghere din zonă.

Plină de vânătăi de față și pe aproape tot corpul, Xiao Die, clienta agresată, a ajuns la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură a cotului brațului stâng.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor abia pe 6 ianuarie. Bărbatul a fost arestat pentru 10 zile și le-a spus oamenilor legii că a călătorit o zi și o noapte doar ca să se răzbune.

În urma incidentului violent, magazinul său online a fost închis.

sursă foto: captură youtube


Citește și RAPORT | Parcursul carierei polițistului-pedofil: A avut numai calificative ”foarte bun” sau ”foarte bine” și a fost declarat ”apt” medical și psihologic


 

Citește mai multe despre Bataie, China, haine și magazin online pe Libertatea.

Comentarii