MENIU CAUTĂ

FOTO/ Noi proteste în fața Parlamentului față de modificările aduse legilor justiției

Distribuie

Noi proteste în fața Parlamentului față de modificările aduse legilor justiției. Oamenii au ieșit în stradă și luni, 18 decembrie, pentru a-și arăta nemulțumirea față de propuenerile parlamentarilor. 

FOTO: Adi Manolache

Protestatarii s-au adunat în fața Palatului Parlamentului, luni seară, pentru a-și arăta nemulțumirile față de propunerile de modificare a Codurilor penale și a legilor justiției.

Tot luni a avut loc și un protest al magistraților la Curtea de Apel București. Sute de judecători și procurori s-au adunat, luni seară, pe treptele Palatului de Justiție, sediul Curții de Apel București, pentru a protesta față de propunerile de modificare a codurilor penale și a legilor justiției. Magistrații au protest în liniște, fără nicio scandare și au avut în mâini hârtii pe care au scris jurământul pe care l-au depus înainte să își exercite funcția: ”Jur să respect Constituția şi legile ţării, să apăr drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei, să-mi îndeplinesc atribuţiile cu onoare, conştiinţă şi fără părtinire. Aşa să-miajute Dumnezeu!”.

Tânăr din Galați dispărut după o ceartă cu părinţii. Înainte ar fi încercat să se spânzure cu un cablu de telefon

Citește mai multe despre Codul Penal, legile justitiei și Palatul Parlamentului pe Libertatea.

Comentarii