MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

PSD organizează un mare miting pentru susținerea familiei tradiționale; Dragnea: ”Vrem să nu mai existe niciun echivoc în privința abordării partidului”

Distribuie

PSD organizează un mare miting pentru susținerea familiei tradiționale, care se va desfășura în luna mai, în București. Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că vor să nu mai existe niciun echivoc în privința abordării PSD. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Executiv Național care a avut loc la Palatul Parlamentului. 

Mitingul Partidului Social Democrat va fi organizat în luna mai. ”Va fi un miting de amploare în Bucureşti”, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului.

„Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă există un număr aproximativ de participanţi, în condiţiile în care s-a vehiculat cifra de un milion de oameni care trebuiau să vină la Bucureşti, Dragnea a spus: „Va fi un miting mare. Foarte mare!”.

„Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în Senat modificările la Constituţie. Vedem ce face preşedintele, dar, dacă Senatul adoptă propunerile de modificare pentru Constituţie, cred că nu o să ne mai oprească nimeni. Nu putem să facem un miting cu foarte multe subiecte”, a adăugat el.

Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a spus că urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele. ” Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului”, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. „Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu.

Citește și: EXCLUSIV/Unul dintre artiștii cândva invidiați pentru bunăstarea sa, Adrian Sărmășan, își vinde hainele în piața de vechituri

Citește mai multe despre familia traditionala, miting și PSD pe Libertatea.

Comentarii