MENIU CAUTĂ

Psiholoaga puscariei s-a indragostit de un detinut

Distribuie

Scandal de proportii la Administratia Nationala a Penitenciarelor. O psiholoaga a Centrului de Testari Psihologice al ANP s-a indragostit lulea de unul dintre detinutii de la inchisoarea Rahova. In loc de consiliere psihologica, Eliza Stroe (32 de ani) il ‘trata’ pe Mihai Scarlat (34 de ani) – condamnat pentru trafic de droguri – ca pe un rege, cumparandu-i diverse droguri si telefoane mobile.


Relatia psihologului-educator Eliza Stroe cu detinutul Mihai Scarlat a inceput in urma cu aproape un an. Inca de atunci, femeia, angajata a Administratiei Penitenciarelor la Centrul de Testari Psihologice cu sediul la inchisoarea Rahova, isi facea programul in asa fel incat puscariasul sa fie ultimul ‘pacient’.


Pentru ca iubitul sau sa aiba de toate, Eliza introducea in penitenciar drogurile si telefoanele mobile ascunse in sutien. Daca aparatele de control tiuiau, femeia dadea intotdeauna vina pe sarma sutienului. Idila celor doi s-a destramat cand ofiterii antidrog au gasit un telefon mobil in care se afla si numele ei. Ulterior, in urma unui flagrant, Eliza a fost surprinsa singura in birou cu Scarlat. Culmea, femeia a recunoscut in fata ofiterilor ca era indragostita de detinut. 

Constienta de faptul ca ar putea infunda puscaria, Eliza a trecut de cealalta parte a baricadei. Psiholoaga a batut palma cu ofiterii antidrog si a colaborat la dezmembrarea retelei de trafic de droguri pe care Scarlat o controla din spatele gratiilor, cu ajutorul telefoanelor primite cadou.

Acum, cand idila a devenit publica, Eliza Stroe a fost concediata, iar Scarlat risca un nou dosar de trafic si consum de stupefiante.

Comentarii