Pizza Hut cauta colegi ospatari
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

Posturile pe care le avem disponibile la Pizza Hut, precum ospătar și bucătar, presupun interacțiunea cu cei din jur. Fie că lucrezi pe postul de ospătar sau pe cel de bucătar, prioritatea numărul unu o reprezintă comunicarea eficientă atât cu clienții, cât și cu colegii. Comunicarea se învață și are impact zi de zi în viața noastră, atât pe plan profesional, cât și personal. Încă din primele zile, într-o echipă nouă comunicarea face diferența între o integrare ușoară și una cu dificultăți. Apoi, colaborarea are la bază felul în care comunicăm, în care ascultăm și cel în care relaționăm.

Pizza Hut cauta colegi lucratori in bucatarie
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

În echipa Pizza Hut ținem mult la comunicarea eficientă și la păstrarea contextului pozitiv de lucru. În momentul în care vei ajunge pe o poziție de conducere vei ști cum să gestionezi relațiile cu clienții, să-ți motivezi echipa și să promovezi rezultatele excelente obținute împreună.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă în care comunicarea este cheia, aplică pentru unul dintre posturile de bucătar sau ospătar la Pizza Hut!