PH DELIVERY cauta colegi CURIERI!
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

Bineînțeles, salariul și programul sunt primele pe care vrei să le afli. Însă trebuie să ai în vedere și care va fi parcursul dezvoltării tale profesionale. Sunt locuri de muncă  în care e dificil să avansezi profesional din cauza contextului nepotrivit.  Și sunt joburi precum cele de la Pizza Hut în care dezvoltarea ta profesională și personală sunt în topul priorităților noastre.

Noi zicem să încerci experiența Pizza Hut. Fie că e primul tău job, fie că ai deja experiență în domeniu, la Pizza Hut ai mereu oportunități de explorat.  

În momentul de față, echipa noastră se mărește cu ospătari și bucătari. Fiecare job este esențial în cadrul unui restaurant Pizza Hut. Ospătarii sunt primii care au contact cu clienții nostri, așa că este ocazia perfectă să-ți dezvolți abilitățile de comunicare pe care să le exersezi în fiecare zi.

Pizza Hut cauta colegi ospatari
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

Dacă te pasionează bucătăria, noi te susținem să devii un maestru. Chiar dacă nu ai experiență, nu-ți face griji. Avem programe de instruire și dezvoltare astfel încât să îți poți obține o calificare profesională. Vino în bucătăria Pizza Hut să înveți cum se pregătesc preparatele care îi încântă pe clienții noștri.

Și, în caz că te intrebi, da, la Pizza Hut te așteaptă o super echipă!