Am implementat valorile în care credem încă din primul moment în care am intrat pe piață. Cultura internă promovează conduita corectă a tuturor angajaților și membrilor din conducerea companiei. Guvernarea se face într-un mod responsabil și reprezintă temelia culturii noastre organizaționale.

PH DELIVERY angajeaza curieri si lucratori in bucatarie!
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

Principiile pe care le urmăm sunt simple și de aceea sunt ușor de aplicat în munca de zi cu zi. Credem în furnizarea de excelență a tuturor produselor și a serviciilor. De asemenea, avem încredere în angajații noștri. Pentru ei am creat programe de dezvoltare personală și profesională la sfârșitul cărora îi răsplătim pentru performanțe. Nu în ultimul rând, avem încredere în ceea ce facem – lucrăm mereu cu pasiune și plăcere.

Strategia noastră în România este simplă: suntem transparenți în comunicare, oferim beneficii tuturor angajaților și clienților, iar produsele sunt mereu de calitate, preparate din materii prime atent alese.  Pentru că susținem mediul înconjurător, am început să folosim mai multe materiale biodegradabile și reciclabile în detrimentul celor de plastic. De asemenea, colaborăm cu furnizorii locali, încurajând astfel economia locală.

Dacă rezonezi cu valorile Pizza Hut, hai în echipa noastră. Aplică pentru unul dintre joburile de bucătar sau ospătar.

PH DELIVERY cauta colegi CURIERI!
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job