Mergi direct la conținut »
(Publicitate) UNIKA - brand-ul care ține pasul cu bugetul tău
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > (Publicitate) UNIKA - brand-ul care ține pasul cu bugetul tău

(Publicitate) UNIKA – brand-ul care ține pasul cu bugetul tău

UNIKA este brand-ul care va ține întotdeauna pasul cu bugetul tău sau al firmei tale. Pe scurt, este acel brand care oferă agende, notesuri, promoționale, cadouri corporate sau accesorii horeca pentru orice tip de buget, toate cele produse de ei fiind „made in Romania”. Brand-ul vine la pachet și cu o varietate de modele de produse, dar și cu materiale de calitate, care asigură rezistența în timp a acestora.

Dacă ești genul acela care-și planifică totul din timp și ai o afacere, înseamnă că deja ai început procesul de căutare agende 2020. Dar te-ai gândit că poți combina agendele și cu alte accesorii, pentru a ajunge la un cadou ingenios pentru angajații tăi? 

Iată ce-ți propune UNIKA!

Gama Flexi și încă ceva

Gama Flexi conține agende și notesuri sau s-ar mai putea spune accesorii office pentru cei organizați. Și dacă firma ta are succes, înseamnă că și angajații tăi sunt pe măsură, așa că nu le-ar strica un set Flexi format dintr-o agendă, un notes și un alt accesoriu. Agenda Flexi este foarte flexibilă, are un format foarte modern, atipic, cu o copertă din piele PU ce imită foarte bine pielea naturală. Materialul a fost utilizat și pentru fabricarea multor materiale promoționale marketing din gama e-store, astfel că este foarte simplu realizarea unor cross-uri avantajoase de tipul: agenda Flexi, portcard CV e-store, mapă documente e-store și multe altele.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

Portcard-ul pentru cărți de vizită e-store este locul unde cardurile și cărțile de vizită și-au găsit locul. Acest produs a fost gândit pentru a fi util, dar și pentru a fi accesibil oricărui tip de buget. Produsul este potrivit oricărui “purtător” și poate fi achiziționat sub un euro pentru o cantitate de minim 300 bucăți, ideal pentru un give away oferit în orice sezon. Dacă ai încerca să îl combini cu agenda sau notes Flexi, ar ieși un rezultat fabulos. Privește!

verde_1_293.jpg
verde_1_788.jpg
verde_1_1146.jpg

Agenda Decor și un kit de călătorie

Dacă te-ar întreba cineva la ce te duce cu gândul cuvântul decor, nu-i așa că ai răspunde la ceva foarte ingenios, în culori care-ți atrag atenția și un design modern? Da, așa e și în cazul agendei Decor. Este un produs nou din material mat texturat, în combinație de două culori – copertă și cotor. Agenda are cantul colorat asortat cu coperțile. Cotorul are lăcaș pentru pix sau stilou, astfel poți fi sigur că nu le vei rătăci prin geantă sau servietă.

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!
Recomandări

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

Iar dacă angajații sau partenerii tăi de afaceri sunt adepții călătoriilor, poți forma un set din această agendă și un kit de călătorie. Indiferent că e vorba de călătorii în interes de serviciu sau vacanțe, UNIKA s-a gândit că un kit de călătorie n-ar strica. Ce conține mai exact? Un portofel special conceput pentru a introduce în el – biletul de avion, pașaportul, banii, cardurile și chiar telefonul mobil, o baterie externă și un tag pentru bagaj. În plus, produsele sunt ambalate într-o cutie rigidă de cadou, personalizabilă.

verde_1_473.jpg
verde_1_1265.jpg

Sau poate agenda Vogue și un etui pentru ochelari?

Poate că pare greu să-ți surprinzi angajații, dar când îi descoperi pe ei, pe cei de la UNIKA, îți vei da seama că totul devine mai simplu. Pentru că ai de unde alege și ce combina. O altă propunere este agenda Vogue împreună cu un etui ochelari. Merg împreună pentru că sunt realizate din același material, respectiv piele PU. 

Cum va arăta bugetul pe 2020: deficit de 3,6%, este interzisă cumularea pensiei cu salariul la stat, iar accizele la țigări vor crește
Recomandări

Cum va arăta bugetul pe 2020: deficit de 3,6%, este interzisă cumularea pensiei cu salariul la stat, iar accizele la țigări vor crește

Agenda Vogue este un produs prețios, confecționat din material alb UnikaT în România, foarte fin și flexibil, bun de băgat în buzunar. Personalizarea se realizează printr-o tehnologie inovativă de ultimă generație: SILKlike Technology în culorile: albastru, verde, negru, roșu și portocaliu. Pretabil pentru industrii unice.

Etuiul pentru ochelari e-store este potrivit atât pentru ochelarii de vedere, cât și pentru cei de soare. Este un accesoriu prietenos, dar care creează și menține în același timp imaginea profi. Produsul este foarte accesibil din punct de vedere preț și apreciat de orice categorie de client. Așa cum povesteam și mai devreme, poate fi oferit cadou împreună cu agenda Vogue. Uite cum ar arăta unul langă altul!

alb_6_271.jpg
verde_1_1230.jpg

Așadar, dacă ești în plin proces de pregătire pentru anul ce vine și vrei să-ți surprinzi angajații sau partenerii, trebuie să alegi UNIKA, brand-ul care ține pasul cu bugetul tău. Pe lângă asta, îți oferă posibilitatea personalizării produselor, deține stocuri mari și livrează în toată țara. Nu-i așa că e perfect?

Close
Închide
  Close