Mergi direct la conținut »
Pui de pisică, salvat de pompieri în București. Misiunea emoționantă a militarilor a fost filmată | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pui de pisică, salvat de pompieri în București. Misiunea emoționantă a militarilor a fost filmată | VIDEO

Pui de pisică, salvat de pompieri în București. Misiunea emoționantă a militarilor a fost filmată | VIDEO

Pui de pisică, salvat de pompieri în București. Pisicul a căzut într-o aerisire de canal neacoperită, însă a avut șansa ca o familie aflată întâmplător în zonă să sune la 112 ca să ceară ajutor. Pompierii au reușit să scoată puiul din tubulatură cu ajutorul unui laț. Felina a fost adoptată de oamenii care i-au auzit scâncetele.

Alertă a fost dată, joi seara, într-un cartier din București. O femeie a sunat la 112 ca să anunțe că un pui de pisică a căzut într-o aerisire de canal care nu era acoperită.

Pompierii chemați de urgență au intervenit cu o autospecială, însă, din spusele martorilor, au avut nevoie de autorizație de la Primărie ca să taie aerisirea. Militarii au intervenit, după lăsarea întunericului, și au fost nevoiți să taie tubulatura cu un flex.

Pisica a fost scoasă la suprafață cu ajutorul unui laț. Întreaga misiune de salvare a fost filmată de o iubitoare de animale care a distribuit imaginile pe Facebook.

„E un băiețel perfect sănătos, era doar speriat și obosit. Și culmea fericirii a venit când familia, care sunase la pompieri, a decis să-l adopte. Așa un final fericit mai rar. Distribuiți în lung și-n lat ca să le facem cinste acestor minunați pompieri care nu doar că și-au făcut job-ul, ci și datoria morală de oameni. Să tot avem români buni așa”, a scris Lavinia Ion, o femeie din București care a filmat operațiunea de salvare a puiului de pisică.

sursă foto: Facebook


Citește și Ministrul Daea, un nou moment poetic. „Vaca este un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte”


 

Close
Închide
  Close