Întrebat de un jurnalist american dacă Rusia se va implica în alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2020, președintele rus a răspuns cu o glumă. „Vă spun în secret: da, o vom face neapărat”. Pe acelaşi ton glumeţ, Putin l-a rugat pe jurnalist să nu spună despre aceasta nimănui, iar apoi, trecând la ton sobru, a spus că Rusia are destule probleme la ea acasă de care să se ocupe.

Vladimir Putin a catalogat drept ”ridicole” acuzațiile privind o posibilă ingerinţă a Rusiei în alegerile americane din 2020 adăugând că procurorul special ”Robert Mueller nu a găsit nicio dovadă cu privire la o eventuală complicitate dintre noi şi Trump în cazul precedentelor alegeri, dar şi-a exprimat îngrijorarea că putem face acest lucru pe viitor”.

Acuzațiile despre care vorbește președintele rus se referă la mai multe declarații făcute inclusiv de actualul secretar de stat american Mike Pompeo.

Șeful diplomației americane a spus recent că Rusia va continua să interfereze în alegerile din SUA timp de decenii de acum încolo, avertizând că Washingtonul va contracara eforturile în acest sens ale Moscovei, scrie Agerpres citând AFP

Citeşte şi:

Colectiv: justiție, nu privilegii! | Și alți români au fost infectați în spitale și merită tratament gratuit

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase