Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ramona Bruynseels și-a lansat porumbeii albi de campanie la BEC

Ramona Bruynseels și-a lansat porumbeii albi de campanie la BEC

Ramona Bruynseels, candidata partidului fondat de Dan Voiculescu, și-a depus duminică candidatura la Biroul Electoral Central. Echipa de campanie a organizat un adevărat spectacol, cu porumbei albi și susținători cu bannere care au scandat minute în șir „Ramona Ioana președinte”.

De Mihai Niculescu, Eli Driu (foto),

Ramona Ioana Bruynseels a venit la Biroul Electoral Central, cu două ore mai târziu față de ora anunțată, adică la 20.00. Alături de soțul ei și staff-ul de campanie, care au cărat cutiile cu peste 280.000 de semnături de adeziune, au venit și mai mulți susținători.

La ieșirea din sediul BEC, regia de campanie a Partidului Puterii Umaniste dat drumul unor porumbei albi semnificând „o nouă șansă pentru România”.

„Momentul cu porumbeii semnifică o nouă șansă pentru România. Credem cu tărie. Cred că toți cei care au semnat pentru noi cred în aceeași șansă. Iată că acum vin oameni noi care își doresc să schimbe România. Am depus astăzi 280.945 de semnături, după cum mi-au spus colegii mei. Ținând cont de faptul că eu am apărut pe scena politică acum trei luni de zile cred că pentru noi este o mare realizare că am strâns acest număr. Într-adevăr nu este atât de ușor precum era în alți ani și pentru asta trebuie să le mulțumesc cu ghilimelele de rigoare politicienilor din ultimii 20 de ani, pentru că datorită incompetenței, populismelor și a ceea ce au făcut ei până acum, oamenii nu mai cred nici în noi, care venim cu sufletul deschis și care vrem să facem ceva cu adevărat pentru copiii noștri”, a adeclarat Ramona Bruynseels.

Close
Închide
  Close