Mergi direct la conținut »
Rareș Bogdan se întoarce la Realitatea TV. Realizatorul revine pe post după ce amenințase cu demisia și a fost suspendat de Cozmin Gușă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Rareș Bogdan se întoarce la Realitatea TV. Realizatorul revine pe post după ce amenințase cu demisia și a fost suspendat de Cozmin Gușă

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, 21:12

Rareș Bogdan a anunțat, sâmbătă seară, că se întoarce la Realitatea TV, după ce săptămâna aceasta amenințase că va părăsi postul de televiziune, pentru că doi dintre invitații lui permanenți, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu, au fost opriți de la a intra în emisiune. 

Ad placeholder

„Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă! Realitatea TV nu moare și nici nu se predă! Vă aștept de duminică până joi, de la ora 21 până la 1 noaptea, alături de toți invitații mei excepționali! Continuăm împreună, câștigăm împreună! Noi împreună putem contribui la asta!”, a anunțat realizatorul TV, într-un mesaj pe Facebook.

În mesajul publicat pe rețeaua de socializare, realizatorul TV a spus că a revenit asupra deciziei de a părăsit postul de televiziune după o discuție pe care a avut-o cu Cozmin Gușă. Totodată, Rareș Bogdan le-a cerut scuze „telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta”.

„Realitatea TV și emisiunea fanion, Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan, nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne(…)”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Realizatorul TV a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Cozmin Gușă, unul dintre acționarii postului de televiziune Realitatea TV.

„Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie. Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă”, a precizat Rareș Bogdan.

„Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității! Dragnea și PSD trebuie opriți din tentativa de a captura statul român. Noi împreună putem contribui la asta!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!”, a adăugat realizatorul TV.

Cozmin Gușă, despre revenirea lui Rareș Bogdan. Dezvăluiri despre implicarea lui Florian Coldea în scandalul de la Realitatea TV

Cozmin Gușă, unul dintre acționarii postului de televiziune Realitatea TV, a explicat cum s-a încheiat conflictul cu realizatorul Rareș Bogdan.

„Acel fragment din mesajul lui Rareș se referă la discuția de tip personal care a avut loc între mine și el. Cealaltă latură cu aspect profesional e cu părerei de rău, cu scuzele pe care le-a prezentat colegilor și publicului. Conflictul nu a fost cu mine, ci cu decizia redacțională, dar nu vor fi probleme. Rareș e legat de colegii lui, ei îl înțeleg. Există un principiu în mass-media care poate fi rezumat așa lupi între noi, haită cu cei de afară”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

De asemenea, Gușă susține că generalul Florian Coldea ar fi în spatele scandalului izbucnit la Realitatea TV.

„Și domnul Coldea. Oamenii ăștia gen Coldea sunt obișnuiți să joace în presă cu șantaj și când vine campania să scoată un dosar, ca moderatorul să joace un anumit joc legat de un candidat”

„Ce trebuie să se rețină în urma acestui lucru care nu ne-a făcut plăcere, este că nu se poate juca nimeni cu Realitatea, care este o televiziune sub presiunea puterii. Pentru mine și pentru telespectatori, a fost cel mai bun experiment de devoalare a unei strategii ascunse și a unor oameni rău intenționați, strategie pe care o practică de ani de zile statul paralel”, a explicat Cozmin Gușă.

În urmă cu trei zile, Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV, după ce la emisiunea „Jocuri de putere” de marți, 20 noiembrie, a cerut demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia.

Ad placeholder

Citește și Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
PARTENERI - GSP.RO
A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close