Mergi direct la conținut »
Răspunsul Elenei Udrea, după articolul publicat în presa din Costa Rica
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Răspunsul Elenei Udrea, după articolul publicat în presa din Costa Rica

Răspunsul Elenei Udrea, după articolul publicat în presa din Costa Rica

Elena Udrea a răspuns pe Facebook, după ce un ziar din Costa Rica a publicat pe internet un articol în care era precizat faptul că tot mai mulți români aleg această țară pentru a scăpa de justiție, dându-le exemplu pe Elena Udrea și Alina Bica.

Fostul ministru al Turismului este de părere că acest lucru nu face decât să-i întărească argumentele ”hărțuirii și abuzurilor” la care ar fi supusă de trei ani.

”Materialul respectiv nu este unul întâmplător, așa cum nu întâmplător au mai apărut alte articole în presa online și o amplă știre tv în săptămânile din urmă. Dacă cele de data trecută citau DIGI Tv, cel recent, despre care vorbim acum, citează Rise Project, din partea căruia au și fost aici reprezentanți. Mă întreb cine plătește această costisitoare deplasare a unui obscur site de știri livrate de Securitate???

Deci, nu sunt atât de relevantă pentru presa costaricana încât să se obosească să scrie despre mine.

Sunt însă extrem de importantă pentru Sistemul din România, care acum se zdruncină din temelii și care face eforturi disperate să reziste. Și asta în ciudă demascării tuturor abuzurilor și încălcărilor de lege pe care le-a săvârșit, demascare care culminează cu apariția Protocoalelor dintre SRI și toate instituțiile care contează pentru că Sistemul să poată pune mână pe putere în România”, a răspuns Elena Udrea.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Elena Udrea lansează și un scenariu în postarea sa de pe Facebook: ”Mă întreb ce urmează? Or să trimită pe cineva cu neurotoxină, după modelul încercării de asasinat de la Londra, din martie, împotrivă fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?”

Totodată, ea spune că articolul este o ”acțiune a Securității din România în Costa Rica”, care nu face decât să îi întărească argumentele ”hărțuirii și abuzurilor”. Ea spune că sursa acestor ”hărțuiri și abuzuri” sunt ”Coldea, Kovesi și toți cei care au slujit și slujesc acest Sistem de putere ilegală și abuzivă”.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Ion Albu, meșterul popular care face cele mai fioroase măști. Le-a dus în toată lumea, din Polonia, până în fața Casei Albe


 

Close
Închide
  Close