Mergi direct la conținut »
Ultima filmare cu Răzvan Ciobanu. Designerul a filmat pentru „Chefi la cuțite” cu puțin înainte de a muri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ultima filmare cu Răzvan Ciobanu. Designerul a filmat pentru „Chefi la cuțite” cu puțin înainte de a muri

Antena 1 a difuzat, luni seară, ultima filmare în care a apărut designerul Răzvan Ciobanu înainte de a muri la sfârșitul lunii aprilie într-un accident în județul Constanța.

De Livia Lixandru,

Filmarea cu Răzvan Ciobanu la preselecțiile Chefi la cuțite a fost realizată în 23 aprilie, cu șase zile înainte de a muri într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța.

Răzvan Ciobanu a vrut să își testeze talentul de bucătar, așa că a venit în fața juraților de la Chefi la cuțite, pentru a arăta ce știe în materie de artă culinară.

Încă de la început el spune că nu știe să gătească nimic în afară de o plăcintă cu iaurt pe care a învățat-o de la mama sa.

”Nu știu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos”, povestea designerul.

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, puncta acesta.

Plăcinta pe care a gătit-o a învățat-o de la mama lui, spunând că și-a dorit în acest fel să îl impresioneze pe tatăl său.

La jurizare, cei trei chefi au fost încântați de plăcintă și fără să știe cine a gătit-o iau oferit trei cuțite.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

În cadrul unei jurizări cu totul și cu totul speciale, chef Scărlătescu a dezvăluit că Răzvan este cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul în tipul emisiunii culinare.

„Cămășile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare”, le-a spus Ciobanu celorlalți jurați.

Mama lui Răzvan Ciobanu nu poate trece peste pierderea suferită

La șase luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, mama acestuia a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, iar prietenii virtuali au reacționat imediat, cu mesaje de încurajare, pentru femeia care trăiește încă o dramă

„OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a scris mama lui Răzvan Ciobanu pe rețeaua de socializare.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, pe 29 aprilie, a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe Drumul Național 226 (DN 226), în județul Constanța.

Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat după ce a lovit mai mulți copaci.

Close
Închide
  Close