MENIU CAUTĂ
, de Daniel Ionașcu

RCS-RDS crește tarifele, după introducerea taxei de 3% pe cifra de afaceri. Care sunt noile prețuri la abonamentele Digi

Distribuie

Operatorul telecom RCS-RDS, cel mai mare furnizor de cablu și internet din România, anunță creșterea tarifelor începând cu 1 martie 2019, compania motivând prin creșterea costurilor și a calității serviciilor. Anunțul vine după ce Guvernul a decis la finele anului trecut introducerea unei taxe de 3% pe cifra de afaceri companiilor din domeniul telecomunicațiilor.

Pe lângă cablu și internet, RCS-RDS este și unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă, din țară, alături de Orange, Vodafone și Telekom (fosta Cosmote – n.r.).

„Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaților noștri prin îmbogățirea ofertei de servicii de comunicații electronice fixe și mobile.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele.

Astfel, de la 1 martie 2019, prețurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifică. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continuă să fie foarte atractive”, se arată în comunicatul Digi.

Cine nu vrea scumpiri poate denunța contractul

Cei care nu sunt de acord cu modificările contractuale vor putea renunța la serviciile respective în 30 de zile de la primirea notificării, fără a plăti penalități sau despăgubiri.

Mai jos puteți consulta noile tarife.

Acestea sunt diferențiate între servicii (cablu tv, satelit, internet, telefonie mobilă și telefonie fixă), dar și între mediul urban și cel rural.

Citește mai multe despre abonamente, cablu, Digi, internet, taxe și telecom pe Libertatea.

Comentarii