MENIU CAUTĂ

Reacția Elenei Udrea, după ce Traian Băsescu a fost pus sub urmărire penală: „Nu cumva să vă treacă prin cap…”

Distribuie

Elena Udrea susține că acuzațiile aduse lui Traian Băsescu, pus sub urmărire penală pentru spălare de bani în dosarul lui Costel Cășuneanu, au apărut pentru a-l determina pe fostul președinte să nu ia în considerare o aventuală candidatură pentru Primăria Capitalei.

Elena Udrea, care a fost consiliera lui Băsescu atât la Primăria Capitalei, cât și la Adminstrația Prezidențială, consideră că dosarul a apărut chiar cu câteva zile înainte să expire perioada de depunere a candidaturilor, tocmai pentru a-l împiedica pe fostul șef de stat să candideze.

„De când cu ideea că Traian Băsescu ar putea intra în alegeri pentru Primăria Bucureştiului, mai direct sau mai voalat prin diverse trompete din presă, se tot dau semnale să stea în banca lui, cu nepoţeii sau la un şah cu pensionarii în parc. Că doar nu are de gând să strice planurile celor care se ocupă de „reformarea clasei politice” prin înlocuirea liderilor puternici cu tot felul de marionete „tehnocrate” incompetente ori „oameni noi” formaţi la Academia Securităţii Naţionale. Şi cum mai sunt doar câteva zile în care se poate depune candidatura pentru Primărie, hopa şi dosarul penal pe numele lui Traian Băsescu! Deci, domnule Preşedinte, nu cumva să vă treacă prin cap să candidaţi la Capitală!”, a scris Elena Udrea pe Facebook, după ce a distribuit postarea lui Traian Băsescu, în care acesta comenta pe marginea acuzațiilor.

Traian Băsescu a fost pus sub urmărire penală în dosarul omului de afaceri Costel Cășuneanu. Fostul președinte este acuzat de spălare de bani în formă continuată în dosarul privind terenul din Aleea Privighetorilor cumpărat împreună cu Cășuneanu.

Citește și: Traian Băsescu, pus sub urmărire penală pentru spălare de bani în dosarul lui Costel Cășuneanu

Citește mai multe despre costel casuneanu și Traian Băsescu pe Libertatea.

Comentarii