De Răzvan Mihalașcu,

„Pentru că nu era suficientă decredibilizarea mea, cu invenții privind lingouri și bani ascunși prin cimitire, mai nou, o parte din cei 19.000 de angajați ai SRI (am inclus aici și acoperiții), cataloghează teza mea de doctorat drept una parțial plagiată. Răspunsul meu este simplu: EXCLUS!

În altă ordine de idei, dacă nu știați, în luna ianuarie, media cotațiilor ROBOR la 3 luni a fost 2,97 și la 6 luni a fost 3,27. Numărul tranzacțiilor la 3 și la 6 luni a fost un mare ZERO. (Adică băncile, între ele, nu s-au împrumutat deloc. Cotațiile au fost folosite doar pentru umflarea ratelor populației)”, a scris Darius Vâlcov pe Facebook.

Darius Vâlcov este acuzat că a plagiat cel puțin 50% din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2008 la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, potrivit PressOne. Dezvăluirea este făcută de jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru acuzațiile de plagiat pe care le-a adus, de-a lungul timpului, lui Gabriel Oprea, Petre Tobă, Neculai Onțanu și Mihai Stănișoară.

Teza de doctorat pe care Darius Vâlcov a susținut-o la Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori (FFABBV) se intitulează „Perfecţionarea managementului financiar al întreprinderii în perspectiva aderării României la Uniunea Europeană”.

Mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale lucrării de doctorat a lui Darius Vâlcov ar fi plagiate, sursele originale fiind exclusiv cărți de economie care nu sunt disponibile online, notează sursa citată.


Citește și:

Scrisoarea tulburătoare și imagini cu bebeluși scoși la cerșit, trimise de ofițerul de poliție care a coordonat operațiunea „Țăndărei” în UK: „E o perioadă tristă pentru Justiția din România”

Cum le speria falsul medic pe mame să facă cezariană pe bani: „Dacă nașteți normal, nu veți mai simți plăcere sexuală!”

Caz incredibil în București! Executat silit în 2017, pentru o amendă din 2006. Autoritățile spun că au acționat legal