Mergi direct la conținut »
Reacția lui Gabriel Oprea, după ce a trucat o fotografie cu Barack Obama
Ştiri Libertatea > Ştiri > Reacția lui Gabriel Oprea, după ce a trucat o fotografie cu Barack Obama

Reacția lui Gabriel Oprea, după ce a trucat o fotografie cu Barack Obama

Fostul Vicepremier și ministru de interne, Gabriel Oprea, a spus, vineri, că fotografia trucată postată pe Facebook a fost făcută în cadrul unei vizite oficiale la Casa Albă, unde l-a însoțit pe fostul președinte Traian Băsescu, insistând că se poate verifica faptul că a participat la acea întâlnire și că a dat mâna cu fostul șef de la Casa Albă.

”Păi doamnă, am o întrebare: poza, în primul rând, momentul a fost oficial, am fost chiar acolo. Normal ca la Ministerul de Externe să fie dată poza când a dat mâna preşedintele Obama cu cel mai reprezentativ, cu şeful statului, nu să fi dat poza când dădea cu mine sau cu Aurescu. Vă daţi seama, când a venit omul, domnul Obama în sală, l-a salutat pe preşedintele Băsescu, i-am fost prezentat, ministrul Apărării, domnul Aurescu, a dat mâna cu fiecare, e un om normal. Mi s-a dat şi mie poza când m-a salutat pe mine. E normal să nu dea oficial”, a spus Oprea, după ce i s-a spus că pe site-ul MAE există o fotografie identică, dar în care Traian Băsescu își strânge mâna cu Barak Obama, potrivit Press One.

Totodată, întrebat cine i-a dat fotografia, fostul ministru a spus că a primit-o de la cei care au făcut poza, dar nu poate să spună cine.

”Doamnă… intrăm în penibil. Mi-au dat poza cei de acolo, care au făcut poza, mi-au dat şi mie mai multe poze. Chiar s-a semnat atunci, dacă vă aduceţi aminte, un parteneriat pentru secolul XXI, a fost foarte importantă vizita. Nu pot să vă spun cine mi-a dat poza. Cine a făcut-o acolo. Chiar am fost acolo şi chiar, când eşti în sală şi eşti prezentat, se dă mâna cu fiecare persoană. Nu este ceva extraordinar. Chiar ăsta a fost momentul. Am fost acolo”, a mai spus Oprea.

Oprea a insistat pe faptul că a fost prezent la acel eveniment.

”Păi pe sursa oficială e normal să fie prezentat când a fost şeful statului, nu? Nu cred că să dea poza cu Aurescu sau cu mine, dar am fost acolo şi chiar am dat mâna cu preşedintele. Nu e ceva formidabil, chiar aşa a fost”, a mai spus Oprea.

Când jurnaliștii Press One l-au întrebat pe fostul ministru care este cu exactitate sursa oficială a fotografiei postate de el pe Facebook, Gabriel Oprea a spus: ”Nu ştiu, am primit poza, nu ştiu cine e persoana respectivă! Bănuiesc că cel care a făcut poza. Au fost mai multe poze, nu am reţinut numele. Dar am fost acolo, ia interesaţi-vă. Vedeţi, am fost sau n-am fost? Şi credeţi că într-o încăpere, când se merge acolo, se dă mâna? E ceva extraordinar”.

Vineri, Oprea a scris pe Facebook că a în octombrie 2015, într-o vizită oficială la Washington, a semnat, alături de șeful Departamentuluide Justiție al SUA, Procurorul General al SUA, Acordul dintre România şi SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea şi combaterea infracţiunilor grave.

Gabriel Oprea photoshop

Gabriel Oprea photoshop


CITEȘTE ȘI: Previziuni astrologie pentru perioada 30 iunie – 6 iulie 2018. Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă


 

Close
Închide
  Close