MENIU CAUTĂ

Reacția premierului Sorin Grindeanu, după criticile din PSD și zvonurile de remaniere. “Românii vor un guvern stabil”

Distribuie

Reacția lui Grindeanu, după criticile din PSD și zvonurile de remaniere. Mai mulți colegi din Partidul Social Democrat (PSD), în frunte cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-au criticat din ce în ce mai des și mai vehement pe prim-ministrul Sorin Grindeanu, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut o evaluare a activității guvernului.

Dragnea spune că toţi miniştrii Guvernului Grindeanu şi-au depus demisiile în alb, când și-au primit mandatele: Nu le folosesc!

Au existat discuții în PSD, după zvonurile privind remanierea Guvernului, dar Liviu Dragnea îi liniștea pe toți: Nu am avut și nu am de gând să-l schimb pe Grindeanu

Reacţia premierului nu a întarziat să apară, după criticile PSD, aceasta venind pe pagina oficială de Facebook a omului politic. Iată mesajul complet:

”România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri – într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”, a scris acesta.

De altfel, primarul Capitalei a dat semnalul privind schimbarea Guvernului: Grindeanu nu a mai considerat util spatele politic al PSD; Înseamnă că are alt spate!

Totuși, iată ce spunea Grindeanu despre relația cu Dragnea: „E de respect din partea mea, dar e cineva care întreține voit o așa-zisă tensiune”

Citește și:

Citește mai multe despre Gabriela Firea, critici, PSD și remaniere pe Libertatea.

Comentarii