Mergi direct la conținut »
Emisiunea "Jocuri de Putere" a început fără Rareș Bogdan. Reacția realizatorului TV: "Ne revedem curând"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Emisiunea "Jocuri de Putere" a început fără Rareș Bogdan. Reacția realizatorului TV: "Ne revedem curând"

Emisiunea „Jocuri de Putere” a început fără Rareș Bogdan. Reacția realizatorului TV: „Ne revedem curând”

Emisiunea "Jocuri de Putere" din seara zilei de miercuri, 21 noiembrie, de la Realitatea TV, a început fără realizatorul Rareș Bogdan, care a fost suspendat de pe post, după ce - cu o seară înainte - a cerut demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia.

Gestul lui Rareș Bogdan a venit, după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV. În această seară, după ce emisiunea a început fără el, fiind înlocuit de Claudiu Popa, Rareș Bogdan a postat o primă reacție, pe pagina sa de Facebook.

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostră îmi dați puterea să merg mai departe. Mi-ați dovedit. Le mulțumesc și colegilor mei, extrem de numeroși, care și-au arătat solidaritatea și sprijinul. Le mulțumesc colegilor invitați și jurnaliștilor, respectiv analiștilor din întreaga țara. Am sperat până în ultima clipă că le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea TV și nu vor da satisfacție unora și altora, ei au preferat să mă oprească să îmi fac emisiunea pentru Dumneavoastră. Păcat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de mulțumire. Aceia nu sunteți, însă, Dumneavoastră. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumoși. Ne revedem curând”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook. 

Astăzi, Rareș Bogdan a spus că a fost suspendat printr-un simplu SMS, fără să fie sunat de cineva din conducere postului. Cozmin Gușă, unul dintre patronii postului Realitatea TV, alături de Marcel Păcuraru, confirmă – în exclusivitate pentru Libertatea – că, din cauza unor ședințe în care se afla, l-a anunțat pe realizatorul TV despre suspendarea sa prin SMS, dar afirmă că decizia este una temporară.

În ediția de marți seară a emisiunii, Rareș Bogdan a afirmat că intenționează să plece de la Realitatea TV, dacă Oreste și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post și dacă Edward Pastia nu este concediat de la conducerea editorială a postului. Rareș Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca cei doi, invitați tradiționali la Jocuri de putere, să fie interziși pe post.

În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat Partidul Realitatea, fapt negat de Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru Libertatea. În schimb, a precizat că Oreste nu este compatibil cu acest partid.


Citește și… REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO


 

Close
Închide
  Close