Mergi direct la conținut »
Reacția spitalului Sanador, în cazul copilului de 1 an și 10 luni mort după o operație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacția spitalului Sanador, în cazul copilului de 1 an și 10 luni mort după o operație

Un băiețel de nici doi ani a murit la un spital privat din reţeaua Sanador, din Capitală, în urma unei intervenţii care ar fi trebuit să fie simplă.

Clinica a făcut mai mult precizări. „Conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective și simptomatologiei ulterioare intervenției chirurgicale”

Totodată, spitalul Sanador a spus că nu va face alte declarații privind acest caz până când expertiza medico-legală de la INML nu va stabili cauzele decesului.

„Având în vedere că este vorba de un deces din cauze necunoscute, până la finalizarea de către INML a expertizei medico-legale care va stabili cauzele decesului, Spitalul Clinic Sanador nu poate face declarații referitoare la acest eveniment. Dorim să menționam că echipajul SMURD a fost chemat de aparținătorii pacientului, și nu de către Spitalul Clinic Sanador, acesta alăturându-se echipei spitalului care inițiase deja procedura de resuscitare conform protocoalelor în vigoare”, se arată în comunicatul transmis de spitalul privat.


Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Pedofilul care se plimba nestingherit prin fața școlii l-a determinat pe avocatul Fesan din Bacău să propună un proiect de lege, inițiat apoi de deputata Bîzgan și votat luni în Senat!

 

Close
Închide
  Close