De Cristina Radu, Andreea Radu,

„Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile și concertele? În 40 de ani petrecuți în București, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează orașul și toate cele”, a scris Ciprian Ciucu, miercuri, pe reteaua de socializare.

După postul inițial, consilierul a revenit cu un alt mesaj, comparând tramvaie ruginite ale Bucureştiului cu cele din Cluj, care sunt de ultimă generație.

„Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine?”, a scris Ciucu.

„Clujul va avea tramvaie produse în România, la Astra Arad. Bucureștiul nu va avea, pentru că PMB a pus în caietul de sarcini o cerință ridicol de mare pentru cifra de afaceri și Astra nu se califică ca să poată depune oferte.
Dacă nu-s turcești… La PMB se află în derulare o licitație pentru achiziția de 100 de tramvaie”, a mai scris consilierul PNL pe Facebook.

Contactat de Libertatea, Andrei Creci, directorul STB, a declarat că incidentul nu a fost grav și nu au existat victime, circulația tramvaielor nefiind întreruptă. „S-a intervenit rapid. Tramvaiul a fost dus în depou pentru reparații. Dacă ar fi după mine aș retrage toate tramvaiele vechi, dar nu pot, că există deficit”, a spus Creci.

Foto: Facebook Ciprian Ciucu


Citește și: 

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!