Mergi direct la conținut »
FOTO | Un tramvai cu roata ruptă, în mijlocul străzii! Un consilier din Primăria Capitalei: „Se dezintegrează orașul”. Directorul STB: „Dacă ar fi după mine aș retrage toate tramvaiele vechi”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Un tramvai cu roata ruptă, în mijlocul străzii! Un consilier din Primăria Capitalei: „Se dezintegrează orașul”. Directorul STB: „Dacă ar fi după mine aș retrage toate tramvaiele vechi”

FOTO | Un tramvai cu roata ruptă, în mijlocul străzii! Un consilier din Primăria Capitalei: „Se dezintegrează orașul”. Directorul STB: „Dacă ar fi după mine aș retrage toate tramvaiele vechi”

Ciprian Ciucu, consilier PNL în Consiliul General al Primăriei Capitalei, a postat ieri pe Facebook câteva imagini cu un tramvai din București care a deraiat în zona Parcul Carol. Acesta a atras atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă tramvaiele vechi, însă directorul companiei de transport susține că nu le poate retrage, „pentru că este deficit”. 

De Cristina Radu, Andreea Radu,

„Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile și concertele? În 40 de ani petrecuți în București, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează orașul și toate cele”, a scris Ciprian Ciucu, miercuri, pe reteaua de socializare.

După postul inițial, consilierul a revenit cu un alt mesaj, comparând tramvaie ruginite ale Bucureştiului cu cele din Cluj, care sunt de ultimă generație.

„Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine?”, a scris Ciucu.

„Clujul va avea tramvaie produse în România, la Astra Arad. Bucureștiul nu va avea, pentru că PMB a pus în caietul de sarcini o cerință ridicol de mare pentru cifra de afaceri și Astra nu se califică ca să poată depune oferte.
Dacă nu-s turcești… La PMB se află în derulare o licitație pentru achiziția de 100 de tramvaie”, a mai scris consilierul PNL pe Facebook.

Contactat de Libertatea, Andrei Creci, directorul STB, a declarat că incidentul nu a fost grav și nu au existat victime, circulația tramvaielor nefiind întreruptă. „S-a intervenit rapid. Tramvaiul a fost dus în depou pentru reparații. Dacă ar fi după mine aș retrage toate tramvaiele vechi, dar nu pot, că există deficit”, a spus Creci.

Foto: Facebook Ciprian Ciucu


Citește și: 

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

Close
Închide
  Close