Mergi direct la conținut »
Reacții politice, după amânarea anunțării premierului desemnat
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Reacții politice, după amânarea anunțării premierului desemnat

Reacții politice, după amânarea anunțării premierului desemnat

Reacții politice, după amânarea anunțării premierului desemnat. Deputatul PSD Victor Ponta spune că gestul șefului statului este iresponsabil. Liviu Dragnea afirmă că a aflat despre amânare de la televizor, și că Parlamentul e pregătit să voteze noul Guvern, cu Sevil Shhaideh, în maxim două zile. Liderul PNL Raluca Turcan consideră că amânarea are legătură cu lipsa de experiență a celei propuse de PSD.

De Valentina Postelnicu,

UPDATE 14.40 Liderul interimar al PNL Raluca Turcan afirmă că amânarea anunțării premierului desemnat are legătură cu lipsa de experiență a celei propuse de PSD.

Este dreptul constituțional al președintelui României, de a face o analiză cât mai serioasă a propunerii. Pobabil că daca propunerea s-ar fi referit la un lider politic cu o activitate cunoscută, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Raluca Turcan, pentru Libertatea.

UPDATE 14.20 Liviu Dragnea spune că probabil șeful statului dorește să aibă mai multe discuții cu premierul propus de PSD.

”La Parlament ne-am organizat și eram pregătiți ca astăzi să fie anunțat premierul pentru a se face audierea miniștrilor. Îmi pare rău că nu a fost făcut anunțul, am înțeles că dorește mai multe discuții”, a spus Dragnea. El le-a transmis celor de la Guvern să termine cu agitația cu proceduri de angajare și numiri prin ministere.

”Probabil vrea să discute mai mult cu doamna Shhaideh”, a mai declarat Dragnea la Parlament, adăugând că este important ca Guvernul să fie instalat în acest an și că Parlamentrul este pregătit să treacă premierul desemnat și echipa de miniștri în maxim două zile.

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”
Recomandări

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”

 

Victor Ponta spune că președintele este ”iresponsabil”, prin amânarea anunțului premierului.

”Dl Iohannis joacă „șah” ( sau mai corect „șeptica” vorba lui Crin) pe spinarea oamenilor din această țară! Decizia de azi este cea mai proastă din cele posibile și afectează viața fiecărui cetățean român ( nu a PSD , a lui Dragnea sau Ponta)! Angajații Complexului Energetic Oltenia pleacă acasă de Crăciun fără salariile cuvenite conform muncii lor pentru că Guvernul „Cioloș” nu a avut timp să aprobe Bugetul CEO – iar guvernul „Sevil Shhaideh” nu poate f învestit că nu are chef Dl Iohannis ! Așa iresponsabilitate nu am văzut nici la Băsescu!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

 

Close
Închide
  Close