Mergi direct la conținut »
Reacțiile studenților din Timișoara după ce au văzut imaginile cu secretara „Sweet Bunny” pe un site pentru adulți: "Are stofă de «artistă»"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacțiile studenților din Timișoara după ce au văzut imaginile cu secretara „Sweet Bunny” pe un site pentru adulți: "Are stofă de «artistă»"

Reacțiile studenților din Timișoara după ce au văzut imaginile cu secretara „Sweet Bunny” pe un site pentru adulți: „Are stofă de «artistă»”

Scandalul secretarei de la Politehnica Timișoara care a fost descoperită de studenții ei în zeci de filmulețe postate pe site-urile cu filme pentru adulți nu s-a stins, dimpotrivă.

Studenții au „analizat” prestațiile secretarei și au ajuns la o concluzie clară: e «artistă»! Unii sunt foarte supărați că secretara-prono a demisionat.

„Are stofă de «artistă», nu pot să zic că nu. Şi dacă n-ar fi întrebat pe mine cineva, nu ar fi trebuit să fie concediată sau să îşi dea demisia”, a spus un student, informează observator.tv.

Un film a fost făcut când șeful era în sala de alături!

Secretara a început să publice imagini cu ea în ipostaze indecente acum 3 luni – când şi-a făcut un cont pe o pagină dedicată adulţilor. De atunci, ar fi încărcat 65 de filme – la care bloca accesul utilizatorilor din România.

Unul este filmat în biroul ei din clădirea Facultăţii de Electrotehnica şi Telecomunicaţii de la Universitatea Politehnică din Timişoara. În descriere tânără de 25 de ani, care îşi spunea „Sweet Bunny”, susținea că înregistrarea este făcută la o oră când decanul, șeful ei, era într-o cameră alăturată.

„Era decanul facultății care avea o ședință pe un proiect de markenting, ea a mers acolo, el nu avea de unde să știe ce fac”, a detaliat Florin Drăgan, prorector al Politehnicii Timișoara.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

„Chiar ştia că e greşit ce a făcut. Nu a trebuit să aplicăm un cod de etică. Chiar a fost nefericită alegerea ei, i s-a transmis acest lucru dar, deja, era cu demisia la decanatul facultăţii”, a mai spus Florin Drăgan, conform stirileprotv.ro.

Un student interpelat de aceeași sursă a spus că fata i-a subestimat pe studenți: „Şi-a luat măsuri de precauţie, dar nu a prea reuşit. Noi suntem la automatica şi na… Nu e bine pentru Politehnica să se întâmple aşa ceva”.

„S-a întâmplat în timpul ei liber”

„S-a întâmplat în timpul liber al persoanei respective, nu în timpul orelor de lucru, regretăm dar nu avem ce să facem. Chiar știa că e greșit ce a făcut pentru că și-a prezentat demisia”, a spus Florin Drăgan și pentru digi24.ro.


Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018. Ce ne rezervă astrele în următoarea săptămână

Vreți să trăiți ca în Vest? Mai așteptați „puțin”. România va atinge nivelul de trai din Germania în 30 de ani

Țara în care sărăcia le împinge pe mame să-și alunge copiii de acasă. „Nu mai pot să-i mai cresc, nu mai am cu ce”

Close
Închide
  Close